Bråk, kärlek och en rival

Hej! I natt så drömde hade jag en märklig och väldigt verklighetstrogen dröm.
Jag drömde att jag var på min bästa vän (en kille) gård, vi står på en grusplan mellan en lastbil med falk och en bli som till hör en granne till min vän (också en kille) till han (som jag har starka känslor för både i drömmen och i verkligheten) har bråk om pengar, jag går emellan för jag vill inte se dom bråka och säger till grannen att han kan få pengar av mig istället, dom hade bråket om pengarna i verkligheten med och det löste sig utan att jag gick emellan.

Dom löser det på egen hand och min bästa vän försvinner i till sig och grannen hoppar upp på lastbilsflaket och jag tvekar först men följer efter in i flaket, han står mot en annan utgång på väg att hoppa av flaket men ser mig och vänder sig mot mig bort från utgången.
Det finns tre ingångar som är öppna till flaket. Från den tredje ingången så kommer en tjej till utöver mig själv som han inte ser men jag gör, jag vet i drömmen vem hon är men vet inte vem hon är i verkligheten. Jag vet att jag hade tanken att jag måste ta honom först för jag ser henne som en rival och kan ta den jag älskar ifrån mig, går fram och kysser honom men rör han inte mer än med läpparna sedan gör tjejen något mot honom och han tror att det är jag och frågar om jag är fortfarande sur över att han bråkade med min vän (han nämner namnet på min vän). Jag svara inte utan ser bara att han vänder sig om och omfamnar den andra tjejen och håller på med henne framför mig. Jag känner mig sårad och förvildad men visar inget utåt.

I drömmen så ligger dom även och myser med varandra medans jag sitter en liten bit ifrån. Jag vet inte vad jag ska göra och känner mig handfallen, rädd att förlora honom..

Vaknar även med den känslan av att vara sårad och allmänt illa tillmods..

tolkning av drömmen

 

Starka känslor gör oss sårbara…..lösningen är att omfamna och möta den andra tjejen i drömmen. Hon speglar ditt känslomässiga tillstånd som är i obalans på grund av olika rädslor….

Du ser henne som en rival, men i själva verket är det dig själv du möter….din rädsla för att bli sviken, sårad och lämnad ”rivaliserar” inom dig med längtan att bli omfamnad och älskad…och våga lita på att du är värd och vågar känna kärlek i första hand mot dig själv.

Sedan kommer det att på ett naturlig sätt även stråla mot en partner när du har låtit kärleken inom dig slå rot.

Vänligen Arja

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s