Kärleksdrömmar

Hej Arja,

Ursäkta att jag stör igen men jag har en återkommande dröm som jag känner att jag behöver fråga om! Jag drömmer nämligen ofta att jag är sådär stormande kär. Det är alltid ömsesidigt i drömmen och det är en helt fantastisk känsla. Ofta så sitter känslan kvar under dagen och jag kan nästan tro att jag är kär på riktigt i den personen jag drömt om (det skiftar mellan olika personer). Har detta bara med mig själv att göra (att jag ska lära mig älska mig själv) eller kan det vara en kompensationsdröm kanske? Längtar verkligen efter den stora kärleken så vet inte om det är förknippat till det, drömmarna får mig dock att längta ännu mer så det blir nästan jobbigt.

Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar,
Lovisa

 

tolkning av drömmen

 

I första hand längtar du efter att utveckla dina egna maskulina principer, t ex handlingskraft, målmedvetenhet och logik. Du är kär i din egen manliga aspekt. Det är bra för det utvecklar dig och får dig att mogna…..Älska hela dig! Vänl Arja

Svar på tolkningen

 

Det låter som att det kan stämma bra, går igenom en väldigt stor utveckling med mig själv just nu. Tack så mycket för att du alltid ger så bra svar!
Med vänliga hälsningar,

 

 

 

 

Annonser

2 responses to “Kärleksdrömmar

  1. ❤ Somnade till på soffan och vaknade av en för mig mardröm. Drömde att min mamma bodde hos mig, hon gick ut i köket virrig och stapplande för att dricka vatten. Efter att hon druckit vatten gick hon stapplande till matbordet för att sträcka sig över det för att nå ett föremål längst in och då upptäcker jag att hela bordet var fullt av bruna, krossade dricksglas, jag sade till mamma flera ggr: akta dig så du inte skär dig men hon skulle bara åt det där föremålet medan hon fumlade runt med armen på bordsytan. Jag vaknade med stark ångest i bröstet. Har aldrig drömt om krossade glas vad jag vet men drömmer ofta hemska sanndrömmar. Kan du tyda denna otäcka dröm? Tack på förhand.

    • Symboliken tyder på att du styrs av din mammas präglingar och tiden är inne för dig att bli medveten om dem (krossat glas) vilket ger dig ångest. Du behöver bli mer tydlig med och förankrad i vem du är. Handlar mycket om personlig integritet.

      Köket som symbol är hemmets hjärta, där finns den näring du behöver för att växa, mogna och må bra. Vatten renar kropp och själ. I drömmens kök finns en förvirrad och fumlig mammaprägling som du internaliserat inom dig. Är det denna energi som behöver krossas och genomskådas inom dig nu? Som det är nu tar det mycket av din livsenergi….Observera att drömmens mamma och din fysiska mamma är två olika mammor.

      Vänligen Arja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s