Dröm

Hej.
Drömmer ofta och starkt men natten till lördag var drömmen speciell, annorlunda och jag känner mig obekväm med den.
Jag drömmer att en tand, en kindtand, lossnar. Tänker först, ”åh nej” för jag vet vilken tand det är..
Därefter känner jag ett lugn. Nästan lättnad.  Det gör inte ont. Jag tar ut tanden ur munnen, håller den med fingrarna och tittar på den. Ser en grönaktig grop eller fläck i mitten..
Tar tanden med två händer och bryter isär den. Det går lätt..
Inuti tanden kryper en liten grön insekt, likt en skalbagge eller bärfisliknande. Den försvinner in i tanden någonstans, sen kommer ytterligare en likadan. Även den försvinner in. En tredje insekt, mer som en larv eller mask dyker upp. Sen avbryts drömmen. Jag vaknar.
Jag lever under emotionell stress. I separation och nån slags inte stress över att bli ensam, inte hitta en ny partner. Bekräftelsebehov som ökat lavinartat senaste veckan.
Kan det ha ett samband?

Chris

 

tolkning av drömmen

 

I drömmen känner du lättnad över att tanden lossnar….tiden är inne för dig att se dina egna skuggsidor, även om det smärtar.
Drömjaget tom bryter sönder tanden för att tydligare se. Känslor av övergivenhet, att inte duga mm blir synliga, vilket i förlängningen är en helande proces om du har orken och modet att stanna upp och möta din skuggsida. Allting är i ständig förändring, skiftet kommer när känslorna i en naturlig process släpper sitt grepp. Du har nu en möjlighet att förändra din egen självbild, vilket också manifesterar sig i en partner som passar dig bättre. Har du för bråttom upprepar du bara dina gamla mönster för att skuggan är oförlöst och du förblir omedveten om den. Ta bara till dig det dom känns relevant, tolkningsföreträdet är ditt. Vänligen Arja

Svar:

 

Hej Arja
Tusen tack för ditt svar. Känner att det ligger mycket i det du skriver.
Mvh Chris

 

 

 

 

Annonser

2 responses to “Dröm

 1. Hej Arja!
  Häromnatten drömde jag om en kille i min klass. Vi kysstes och var mycket kära.

  Vad kan detta betyda? Jag har inte tänkt på den här killen så det kan ju inte vara det. Dagen efter kollade han på mig och log, det var liksom ”något” i hans blick. Kan han ha drömt samma sak?

  Tack på förhand!

  Med Vänliga Hälsningar
  Isabella

  • Visst kan han också ha drömt något fint om dig…..troligen tycker ni om något hos varandra, fast du inte har reflekterat över det tidigare.

   Vänligen Arja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s